pondělí 1. května 2017

Jarní detoxikační pobyt s Petrou z Indie a Petrou flétnistkou 2.-4. června

Jarní detoxikační pobyt s Petrou z Indie a Petrou flétnistkou
Pozvěte přátele a přepošlete jim tento email.
View this email in your browser
Máte se rádi?

Pozorujete změny na svém těle, zvlášť když se mění roční období?

Znepokojuje vás pomalé či nepravidelné trávení, bolesti břicha, hlavy a problematická pletˇ?

Cítite se po zimě těžkopádní, tělo je unavené, mysl pomalá a zanesená zbytečnými starostmi?

Chcete vkročit do léta s odlehčeným tělem a jasnou myslí?


Tak právě pro vás je tento detoxikační víkendový pobyt. 
2. - 4. června 2017
 
Hlavním tématem víkendu je jogínská očista střev Shankaprakshalana, kterou vás bezpečně a profesionálně provedeme, na základě našich mnohaletých zkušeností. Ale můžete se těšit na mnohem víc - speciální jídlo, kterým se po očistě restartuje trávení, konzultace ohledně stravování podle ročních období a síly vašeho trávícího ohně, spousta vytištěných receptů a sklenička ghí neboli přepuštěného másla, které si s sebou odvezete domů, masáže chodidel, hlavy a šíje, ranní lekce jógy, dýchací cvičení pro podporu trávení, řízená meditace k realizaci vlastních přání a další cvičení, které nám pomohou zjistit, co je pro nás v životě vlastně důležité.
 
Vše se odehrává v krásné přírodě Pardubického kraje, v ašrámu Honzy Hlaváčka, inspirovaného životními cestami do Indie a obklopeného zajímavými lidmi, kteří v ašrámu často pomáhají a vždy nám dělají inspirující společnost.
 
Já tuto očistu provádím dvakrát do roka, vždy při změně ročního období. Ale můžete i častěji. Den předem jím lehčí stravu a brzy ráno, bez zbytečného přemýšlení a na lačný žaludek, do sebe začnu klopit první litr lehce osolené, vlažné vody. Po každém litru provedu sérii pěti jednoduchých cviků o osmi opakováních a pokračuji v pití dalšího litru. Někdy v době mezi 2. až 3. litrem to začíná tlačit v břiše a je třeba se vyprázdnit neboli vykakat. Tímto způsobem se pokračuje tak dlouho, dokud ze zadečku nevytéká průzračná voda, běžně to trvá hodinu až dvě. To je u každého jiné, zaleží, jak se kdo svým životním stylem průběžně zas…rá.

Pro zkušené doporučuji doma během víkendu a pro začátečníky jsme tu my dvě s Petrou flétnistkou, které vás očistou bezpečně provedeme a po zbytek víkendu zajistíme maximální pohodu a relaxaci.

Při registraci do 10.5. 2017 a pro vracející se účastníky je celkový příspěvek 2900Kč. Pozdější plný příspěvek je 3200Kč.
Registrace a další info na petra.mocak@gmail.com
Chci se zúčastnit

Žádné komentáře:

Okomentovat

Počet zobrazení stránky