čtvrtek 6. srpna 2015

Vyladění organismu jógou, meditací a živou stravou. 25.9. - 28.9.

Vyladění organismu jógou, meditací a živou stravouBěhem třídenní intenzivní práce získáte teoretické podklady i praktické dovednosti, které vám pomohou nastolit harmonii v organismu.
Budete si moci okamžitě změřit účinky živé stravy a prováděných technik na úpravu acidobazické rovnováhy vašeho organismu. Zaměříme se i na to, jak si nové návyky udržet a používat je v každodenním životě.
Budete si pod odborným vedením sami připravovat živou stravu přesně sobě na míru. Zaměříme se na použití lokálních a divoce rostoucích bylin a plodin. Získáte jednoduché tipy pro udržení zdravého vitálního těla, optimální hmotnosti a duševní rovnováhy. Budete mít jedinečnou příležitost konzultovat své osobní potřeby se zkušenými lektory a vytvořit si udržitelný plán pro ozdravení svých životních návyků. 
Cvičení, stejně jako strava bude přihlížet k individuálním potřebám každého jedince a kurz je vhodný pro účastníky všech věkových a kondičních kategorií. 
Workshop začíná v pátek 25.9. v 19 hodin a končí v pondělí 28.9. cca ve 14 hodin. 
Strava v raw bio kvalitě a ubytování v ceně. 
Cena semináře  je 3 500,- 
Počet účastníků je minimálně 10 maximálně 16 osob. 
Přihlášky a další informace na wlastislawa@seznam.cz nebo na tel. 602 236 590.
Sebou si vezměte spacák, podložku na cvičení, lehkou přikrývku na meditace a pokud máte tak svůj meditační polštářek, volné oblečení na cvičení, lahev na vodu. Budeme pracovat i venku, takže přibalte vhodné obutí a oblečení do přírody. Zápisník, tužku, šátek na zavázaní očí. Pokud chcete mít z kurzu maximální užitek neberte si sebou žádné vlastní jídlo ani pití vyjma neperlivé 








Žádné komentáře:

Okomentovat

Počet zobrazení stránky